produse

produsele noastre

Modele de containere in stoc

DIMENSIUNI

Lungime: 6,06m
Lățime: 2,44m
Înălțime: 2,59m

DIMENSIUNI

Lungime: 12,19m
Lățime: 2,44m
Înălțime: 2,59m

DIMENSIUNI

Lungime: 12,19m
Lățime: 2,44m
Înălțime: 2,89m

About Image

noi & second hand

Un container maritim sau de marfă nu trebuie să fie mereu nou, dimpotrivă: containerele noastre maritime second-hand sunt foarte populare printre clienții noștri. Pe lângă containerele tip boxă de 20' und 40', care sunt cele mai utilizate, oferim și containere High-Cube la vânzare. Containerele maritime second-hand au utilizări multiple: Depozit de anvelope și de materiale; Depozit la târg comercial; Garaj mobil; Transport

Dacă aveți întrebări legate de tipurile alternative de container, cum ar fi Open Top, precum și despre plăcuța CSC (International Convention for Safe Containers), nu ezitați să îi contactați pe angajații noștri. Aceștia vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările legate de containerele maritime.

Ce sunt containerele?

Depozitarea mărfurilor, articolelor sau a oricărui lucru important necesită protecție și securitate corespunzătoare. Puternic și durabil, un container maritim a devenit o soluție foarte populară și rentabilă pentru toate nevoile de depozitare uscată. Containerele maritime sunt potrivite pentru o multitudine de industrii/aplicații, deoarece sunt concepute special pentru a menține produsele uscate atunci când vremea poate fi imprevizibilă.
Containerele maritime sunt proiectate să reziste la condiții meteorologice extreme. Construite din oțel de înaltă calitate, containerele sunt etanșe la vânt și la apă. Containerele maritime sunt standard cu uși duble care se etanșează perfect. Containerele maritime sunt fiabile și durabile, ele asigura depozitarea produselor astfel incat acestea rămân uscate și î-și vor menține starea. Toate containerele maritime comercializate de noi respecta normele ISO 1496-1 specifice containerelor de transport maritim, rutier.