Image
Image
Experienta ne recomandă

DESPRE CONTAINERMARITIM.ro

Partenerul tau de 20 de ani in materie de containere. Firma noastra este specializata in comercializarea si distributia containerelor maritime noi si second hand, fiind si importatori directi la unele tipuri de containere maritime. Echipa noastra este la dispozitia fiecarui client oferind consultanta specializata la fiecare solicitare primita. Avand o vasta experienta in aceasta industrie, echipa noastra poate oferi servicii de personalizare a fiecarui container in functie de cerintele fiecarui client. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

20+

Ani de

Experiență

Vindem containere maritime

ContainerMaritim.ro este o companie ce activeaza in domeniul vanzarii containerelor comerciale si speciale, cat si a executarii operatiunilor necesare manipularii.

+

Rezistență și calitate superioară

Containerele maritime sunt proiectate să reziste la condiții meteorologice extreme. Construite din oțel de înaltă calitate, containerele sunt etanșe la vânt și la apă.

+

Service

serviciile noaste care te vor ajuta

servicii oferite

Consultanță

Partenerul tau de 20 de ani in materie de containere, oferind si servicii de consultanță pentru alegerea containerului perfect .

Servicii de transport

Vom acorda toata atentia noastra pentru a va oferi solutii de transport

Customizare container

Containere cu utilizari diverse pentru birouri, sanitar, cabina de paza, de locuit. Livrare rapida.

Servicii 24/7

La ContainerMaritim.ro, lucram intens pentru a face comertul global usor si accesibil pentru dvs.